Arrangement/Events

Sperregjerder_Arrangement

Vi har produkter for trygg sikring av idrettsarrangement, konserter, messe- og salgsområder, festivaler og andre steder hvor det er ansamling av mennesker. Gjerdene kan f.eks. benyttes for å hindre tilgang til område, kø-anordninger, lede publikum i riktig retning etc.

Sperregjerder/Franske gjerderOSN Sperregjerde Smart
Vi tilbyr sperregjerder med integrert fot, som er ideelle til f.eks. avsperring og køstyring. Vårt mest solgte gjerde er Sperregjerde Smart, som pga lav vekt er svært letthåndterlig og har avrundet ramme uten skarpe kanter. Ved behov for tyngre gjerder, har vi to typer tilgjengelig. Klikk på link under for mer informasjon på de tre typene.

Sperregjerde Smart
Sperregjerde C2 Medium
Sperregjerde C2 Lux

Byggegjerder
Våre byggegjerder har ulike kvalitetsforskjeller. Valg av gjerde avhenger av forventninger til holdbarhet og levetid. Skal gjerdene settes opp og tas ned mange ganger, anbefaler vi et Lux-gjerde som med sitt tykke gods tåler mest. Smartpanel vil også være et godt alternativ pga ekstra sterke sveiseskjøter, men de har ikke den samme tykkelsen på godset.
– F2 Basis er vårt standardgjerde, som er egnet for de fleste bruksområder.
– Smartpanel har avrundet topp og ekstra solide sveiseskjøter og hjørneplater som forsterker og stiver opp gjerdet.
– Lux-gjerder er ikke avrundet i toppen, men har tykkere gods som gjør at det tåler mer og er et solid og sterkt gjerde.

Lave byggegjerder – høyde 1,2 m
Standard byggegjerder – høyde 2 m
Byggegjerder med ekstra stag i midten – høyde 2 m

Lagrings- og transportpallerPaller
Bruk av pall gjør det enkelt å sette ut og samle inn igjen gjerdene på arrangementsområdet. I tillegg
 tas gjerdene bedre vare på når de ikke er i bruk.

Til våre sperregjerder har vi en ny og praktisk pall som tar opptil 50 gjerder pr. pall. Pallene kan stables 3 stk i høyden for mest mulig plassbesparende lagring. 

Til byggegjerder har vi 2 ulike typer paller. Hovedforskjellen er at TP30 kun har lagringskapasitet til gjerder, mens KP30 har plass til føtter og klammere i tillegg. Med KP30 har du derfor alt du trenger på ett sted. Pallene har plass til opptil 30 gjerder. 
Les mer om lagringspaller
.

Gang- og kjøreporterPorter
Vi tilbyr enkle og praktiske løsninger for gang- og kjøreporter til byggegjerdene. Grindbladene settes ned i byggegjerdefot, og er utstyrt med hjul, håndtak og låsepinne for hengelås. Les mer om våre løsninger for gang- og kjøreporter.

Vi har også en løsning for publikumsgjennomgang, som benyttes sammen med sperregjerder.

Dekkduk/bannerDekkduk_refleks
Vi kan hjelpe deg meg å få fram f.eks. din logo eller informasjon om arrangementet på en profesjonell og rimelig måte. Benytt deg av våre dekkduker som har høy kvalitet både når det gjelder slitestyrke og trykk. Send oss bilder og tekst så kan vi lage et ferdig oppsett for dere, inkludert i prisen. Kun 1 ukes levering fra godkjent korrektur.

Tilbehør
Utover standard tilbehør til byggegjerder, har vi ulike typer tilbehør som øker sikkerheten. Aktuelle produkter kan være:
– Støttestag som hindrer gjerdene fra å velte under f.eks. sterk vind
– Løftesikring for å unngå at gjerdene kan løftes opp fra føtenne
– Sikkerhetsklammer i stedet for standard klammer. Må benytte spesialverktøy for å kunne åpne klammerne.
– Trådholder til f.eks. piggtråd, for å gi høyere gjerder.
– Refleksbånd for å skape ekstra synlighet ved f.eks. vei.
– Hengelås med kodetablå

Ta gjerne kontakt med oss, så gir vi deg et uforpliktende tilbud!