Byggegjerder er praktisk å benytte for sikring av uteareal ved f.eks. sesongsalg, midlertidig lager etc. Det er raskt og enkelt å sette opp, og gir god sikring. I tillegg gir det fleksibilitet i forhold til at det er enkelt å gjøre avgrensningen større/mindre ved behov. Gjerdene settes ned i en tung og solid plastfot på 26 kg, som gir god stabilitet. Mellom gjerdene benyttes festeklammer for å koble gjerdene sammen. Vi tilbyr flere ulike alternativer til gjerder.

Byggegjerder_butikksikkerhet

Byggegjerder
Lave gjerder benyttes når det ikke er så store krav til sikring, men kun behov for å sperre av et område. Her kan både sperregjerder med integrert fot benyttes, samt lave byggegjerder. Der man ønsker å sikre et område mot uvedkommende, så har vi høye gjerder på 2 m i ulike kvaliteter. For eksempel kan klatresikre gjerder anbefales. Her er det i tillegg en rekke tilbehør tilgjengelig for å gjøre det vanskeligere å ta seg inn på området.

Portløsninger
Vi tilbyr en smart og enkel løsning for gangport og kjøreport. Portene har hjul, håndtak og låsepinne for hengelås. Bygge typer settes ned i byggegjerdefot, og festes til gjerde/endestolpe ved hjelp av festeklammer.

Dekor/profilering/budskap
Ved å benytte banner på gjerdene, kan du på en effektiv og god måte få fram f.eks. dine kampanjepriser, åpningstider etc. Vi tilbyr duker i perforert PVC materiale, svært slitesterke og med veldig god trykkvalitet. Benytt duker som er tilpasset størrelsen på gjerdene, eller velg det formatet du ønsker. Vi har rimelige priser og rask levering, kun 1 uke. Vi hjelper gjerne til med oppsettet av banneren. Vi har også andre alternativ for skjerming/dekor og profilering.

Ta gjerne kontakt med oss, så tilpasser vi en sikkerhetspakke som passer deres behov.

Rull til toppen