Forutsigbarhet på bygge- og anleggsplassen er viktig for å oppnå lønnsom, økonomisk og lovmessig korrekt drift. Vi tilbyr derfor våre kunder trygghet ved å være en partner gjennom hele leveransen og brukstiden på våre porter og grinder, gjennom bl.a. komplett delelager i Norge, telefonsupport fra teknikere med spisskompetanse, ulike serviceavtaler og ikke minst vår Garda SmartService modul.

Garda SmartService (GSS) er en viktig del av vårt servicekonsept, og denne løsningen gjør det mulig å brukerinnstille og overvåke din portinstallasjon online.

GSS kan ettermonteres i dine eksisterende skyveporter og foldeporter som du allerede benytter fra oss, eller leveres ferdig installert på nye porter.

Med Garda SmartService installert har man full kontroll over elektroniske følere, tilgang, status og live-tilstand, samt at man kan få tilbakemeldinger og SMS-alarmer hvis ønskelig. Alt styres med en bruker fra vår sky-tjeneste. Vi kan via telefonsupport gi en fjerndiagnostikk av din port, og dermed redusere behovet for servicebesøk på plassen, eller sette porten raskere igang igjen da vi vet hva feilen kan være allerede før vi kommer.

Alle nye enheter fra høsten 2021 leveres app-ready. Det vil si at med noen få tastetrykk på telefonen kan brukere åpne/lukke porten, og administrator har tilgang til å lese av enhetenes status uten å måtte logge på skyløsning. Alle eksisterende enheter ute i markedet fungerer selvfølgelig som normalt, men ønsker man å bruke app-funksjonen kan enhet skiftes, uten at eksisterende tlf. nr. må byttes ut. Appen lastes ned fra Google Play og App Store.

Har du ikke port som benytter GSS i dag? Kontakt oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Klikk på linken under for å logge inn på dine porter med din GSS-bruker og se status på din port, eller registrer ny bruker:

Rull til toppen