Gratis frokostseminar

GRATIS 1 1/2 TIME FROKOSTSEMINAR

SIKRING AV BYGGEPLASSEN – REDUSER ULYKKER OG TYVERI MED ENKLE GREP

NÅR?    24. april kl 08:15
HVOR? Karihaugveien 89, Oslo

Garda Anleggsikring og Infobric inviterer til et innholdsrikt gratis seminar hvor vi ser nærmere på sikring av byggeplassen. Aktualiteten styrkes av byggebransjens rapport om at det er 50% større risiko for å bli utsatt for en ulykke i bygg og anlegg sammenlignet med andre bransjer. Fallulykker og feil bruk av maskiner og utstyr nevnes som noen av flere årsaker. I tillegg opplever byggebransjen store tap pga tyveri og hærverk.

 

PROGRAM FOR DAGEN 08:15-10:00

 • Velkommen v/Johan Aas, kjedesjef Garda Sikring
 • Sikringskrav på byggeplass – konsekvenser v/Kristian Holm i Stillcon
  Firma med lang erfaring innen fallsikringskurs, og belyser her  faren ved arbeid i høyden og hvordan sikre seg mot slike ulykker.
 • Ta grep om helhetssikring v/Frode Rastad og Thomas Nielsen i Garda Anleggsikring
  Tips til enkle og smarte løsninger for sikring av byggeplassen. Vi ser bl.a. på kameraovervåkning og testprosjekt for risikoreduksjon – mulighet for redusert forsikringspremie?
 • Adgangskontroll v/Marius Caspersen i Infobric
  Få innsikt i hvordan du sikrer at kun autorisert mannskap betjener maskinparken samt styrer adgang til byggeplassen ulike områder – alt med bruk av lovpålagt HMS-kort.
 • Oppsummering og spørsmål

NÅR OG HVOR?
Setter du av 1 ½ time tirsdag 24. april får du nyttige innspill på hvordan du kan forbedre sikkerheten og trygge arbeidsforholdene med enkle grep i henhold til Byggherreforskriften. Vi byr på en god frokost som serveres fra kl 08:15. Vi starter opp kl 08:30 og avslutter kl 10:00. Adressen er Karihaugveien 89 i Oslo. Gratis parkering.

OPPMØTEPREMIE
Blant de som møter opp trekker vi 10 vinnere av kinobilletter for 2.

Vi oppfordrer deg samtidig om å ta med deg HMS-kortet. HMS-kort registreres på enhet for elektronisk mannskapsliste. Registreringene brukes til live demo av Infobric webtjeneste.

PÅMELDING
Benytt skjema under, eller ring 21 39 50 30 innen 20. april.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Rull til toppen