Høstkampanje til bygg og anlegg

Nå har vi kampanje på en rekke produkter for en sikker og trygg bygge- og anleggsplass! Sjekk bl.a. ut vår serie med arbeidslamper i høy kvalitet som gir et kraftig arbeidslys. Service og vedlikehold av kjøreporter er viktig for å unngå unødvendig driftsstans, og våre GSS kunder får nå et ekstra godt tilbud på vår intervallservice som gjør kjøreporten klar for vinteren. Ikke minst har vi nå en spennende nyhet for å opprettholde et godt smittevern; berøringsfri desinfiseringsstasjon med hele 20 liter beholder som gir opptil 6.700 brukerdoser før den må byttes. Ta en kikk på kampanjen under, vi har det du trenger av flyttbar sikring!

Husk å sjekk ut våre videoer for mer produktinfo. Klikk på YouTube-symbolene i kampanje-PDF under, eller sjekk vår kanal der alle filmer ligger tilgjengelig. Har du problemer med å åpne linkene, prøv en annen nettleser eller se filmene på vår Facebook-side.

Aktuelle produktsider:
Byggegjerder
Løsninger for transport/oppbevaring av byggegjerder
Tilbehør til byggegjerder
Kjøreporter, rotasjonsgrind og veibom
GSS – Garda SmartService
Garda X-Noise Wall
Varslings- og sikringsutstyr
Sperregjerder
LED-lys
Smittevern

Kampanjepriser gjelder t.o.m. 15. november -20. Alle priser eks. mva og frakt. Klikk på bildene under for å laste ned PDF-versjon.

Kampanjepriser til bygge- og anleggsplass
Rull til toppen