Landbruk

Byggegjerder er praktisk å benytte for fleksibel inngjerding. De er enkle å flytte, og har mange bruksområder. Gjerdene settes ned i en tung og solid plastfot, som gir god stabilitet. Mellom gjerdene benyttes festeklammer for å koble gjerdene sammen.

Kontakt oss for pris og mer informasjon

Gjerder1023_logo_rgb
Våre gjerder har ulike kvalitetsforskjeller. F2 Basis er vårt standardgjerde, som er egnet for de fleste bruksområder. Smartpanel har avrundet topp som gir mindre sjanse for skader på dyr som f.eks. prøver å hoppe over gjerdet. I tillegg har gjerdene ekstra solide sveiseskjøter og hjørneplater som forsterker og stiver opp gjerdet. Ved behov for små masker, har vi Smartpanel med klatresikre masker og ekstra vertikalt stag. Lux-gjerder er ikke avrundet i toppen, men har tykkere gods som gjør at det tåler mer og er et solid og sterkt gjerde. Valg av gjerde avhenger av hva du skal bruke det til, og forventninger til holdbarhet og levetid. Standard bredde på byggegjerdene er 3,5 m.

Lave byggegjerder – høyde 1,2 m

Standard byggegjerder – høyde 2 m

Byggegjerder med ekstra stag i midten – høyde 2 m

Lagrings- og transportpallerMP30_1
Vi tilbyr paller som gjør det enklere å flytte gjerdene, samtidig som bruk av pall gjør at gjerdene tas bedre vare på når de ikke er i bruk.  I sortimentet vårt har vi 2 ulike typer paller. Hovedforskjellen er at TP30 kun har lagringskapasitet til gjerder, mens KP30 har plass til føtter og klammere i tillegg. Med KP30 har du derfor alt du trenger på ett sted. Pallene har plass til opptil 30 gjerder. Les mer om lagringspaller.

Gang- og kjøreporter
I tilfeller der gjerdene blir brukt slik at det ofte er behov for å komme inn og ut av området som er avsperret, har vi løsninger for gang- og kjøreporter. Den enkleste typen er å benytte tilbehør  som hjul og hengselsklamme, som settesMP30_1 på gjerdet for å lage et grindblad. Vi har også ferdige løsninger for grindblad, som settes ned i byggegjerdefot. Les mer om våre løsninger for gang- og kjøreporter.

Tilbehør
Standard tilbehør til gjerder, er fot og klammer. Dette er hva som trengs for å sette opp gjerdet. Utover dette har vi ulike typer tilbehør som øker sikkerheten. Aktuelt tilbehør kan være:

Støttestag som hindrer gjerdene fra å velte under f.eks. sterk vind
– Løftesikring for å unngå at gjerdene kan løftes opp fra foten
Sikkerhetsklammer i stedet for standard klammer. Må benytte spesialverktøy for å kunne åpne klammerne.
Trådholder til f.eks. piggtråd, for å gi høyere gjerder.
Refleksbånd for å skape ekstra synlighet ved f.eks. vei.

LED-belysning
For gårdsbruk anbefaler vi vår LED-strip trommel med 25 m lys som gir mange bruksområder og er delt opp i uavhengige segmenter på 1 m. Det betyr at dersom et segment slutter å virke vil resten av LED stripen fortsette å lyse. Man sparer både tid, penger og miljø ved å bruke slik type lys. Den er svært raskt å montere, tar liten lagringsplass og LED stripen er robust og har ingen knuselige deler eller pærer som må skiftes. Det betyr lave drifts- og vedlikeholdskostnader.

Bildet under viser bruk av LED-strip i lagerhall, og dette er den eneste belysningen på bildet.

Før og etter bruk av LED-lys.

Tyverisikring med SelectaDNA
Med SelectaDNA kan du merke dine mest verdifulle verktøy og utstyr med en væske som i tillegg til lim blant annet inneholder microdots med en unik DNA-kode som kun er synlig under UV-lys. Politiet kan søke opp koden i et internasjonalt eiendelsregister og tilbakeføre tyvegodset til rettmessig eier. SelectaDNA er tilgjengelig i en 150 ml sprayflaske, og tåler høy slitasje og temperaturer opp mot 800 grader.

Les mer om SelectaDNA

Ta gjerne kontakt med oss, så gir vi deg et uforpliktende tilbud!