Vi er spesialisten på flyttbar sikring til bygge- og anleggsplass, og tilbyr helhetsløsninger til entreprenører samt sperremateriell for events og publikumsarrangement. Vi etablerte oss i 2012, og har siden da vokst til å bli den største leverandøren i markedet av mobilt sperremateriell med leveranser over hele landet. Gjennom vår registrering i StartBANK, kan du alltid være sikker på at vi jobber seriøst og har oppdatert og kontrollert dokumentasjon på plass .

Vi er en sammenspleiset gjeng som i mai 2019 flyttet til vårt Sikkerhetssenter på Hagan, etter å ha holdt til i Karihaugveien/Gamleveien siden oppstarten. Fornøyde kunder er målet vårt, og gjennom gode rutiner og positive ansatte holder vi et høyt servicenivå i alle ledd. Vi skal være en trygg og god samarbeidspartner både for små og store bedrifter, og alltid være i forkant på innovative løsninger som kan sikre våre kunder best mulig. Gjennom fleksible og gode samarbeidspartnere og leverandører, er vår produktbredde i stadig utvikling. Våre leverandører er blant Europas ledende på sine områder, og dette, sammen med vårt store volum, har resultert i at vi kan tilby både høy kvalitet og gode priser.

Forutsigbarhet på bygge- og anleggsplassen er viktig, og vi tilbyr derfor våre kunder trygghet ved å være en partner gjennom hele leveransen og brukstiden på våre porter og grinder. Det er vi som kjenner våre produkter best, og har spisskompetanse og full tilgang på deler for rask service og reparasjon.

Gaselle-bedrift Vi har fått utmerkelsen Gaselle-bedrift både i 2016, 2017, 2018 og 2019. Noen av kriteriene for å få utmerkelsen er minst doblet omsetning over fire år, positivt samlet driftsresultat og unngått negativ vekst. Vi er takknemlig overfor våre kunder, og fortsetter å jobbe videre med å levere gode løsninger og et bredt produktspekter til konkurransedyktige priser.

Historikk
I år 2000 bestemte 7 av de mest fremtredende selskapene i Norge på gjerder og områdesikkerhet seg for å slå seg sammen under felles paraply. Fra å være selvstendige og gode fagspesialister, kunne de nå trekke felles erfaringer og styrke sine felles innkjøp, og gruppen standardiserte en del teknologiske løsninger og utviklet en felles serviceplattform.

På skuddårsdagen 2012, etablerte de Garda Anleggsikring AS (tidligere OSN Anleggsikring), og i desember 2016 tok medlemmene et skritt videre, og etablerte Garda Sikring AS. I dette selskapet inngår Systemsikring AS, Lauritsen Gjerdefabrikk AS, Røa Gjerdefabrikk AS, Garda Anleggsikring AS, Solheim Gjerdenett AS og Håland & Karlson AS, Selskapene er videreført i sine lokale markeder under eksisterende selskapsnavn. Dagens eiere inviterte Longship, et norsk aktivt eierfond, inn som partner for å utvikle selskapet videre og for å kunne realisere de potensialene som ligger i en samlet gruppe.

Siden etableringen av Garda Sikring har også følgende selskap blitt endel av samme konsern: Garda Sikring Midt-Norge AS, Nor-Netting Gjerdefabrikk AS og Trygg Vei AS.

1/1-22 samlet Garda Sikring alle sine 7 områdesikringsselskap (Garda Anleggsikring, Systemsikring, Håland og Karlson, Solheim Gjerdenett, Lauritsen Gjerdefabrikk, Røa Gjerdefabrikk og Garda Midt-Norge) under ett merkenavn. Fagkompetanse, innovative løsninger og et profesjonelt og kundevennlig mannskap, skal fortsatt være fundamentet som Garda Sikring konsernet er tuftet på når vi nå er samlet under Garda Sikring merkevaren.

Etter fusjoneringen skal Anleggsikring fortsette med å være Garda Sikring sin landsdekkende spesialist på flyttbare sikringsløsninger til vei, bygge- og anleggsplass.

Vi er nå Norges største og eneste landsdekkende leverandør innen områdesikring.

Les mer om Garda Sikring AS.

Rull til toppen