Om Oss

Garda Anleggsikring er spesialist på områdesikkerhet til bygge- og anleggsplass, og tilbyr helhetsløsninger til entreprenører. Med beliggenhet i Oslo skal selskapet tilstrebe seg å være en naturlig samarbeidspartner for de sentrale innkjøpsenheter for entreprenørene og ned til småforetak i byggebransjen. Selskapet er også spesialist på sperremateriell for events og publikumsarrangement. Selskapet ble etablert i februar 2012, og har siden oppstarten vokst til å bli den største leverandøren i markedet av mobilt sperremateriell.

Våre leverandører er blant Europas ledende på sine områder, og er kjent for sine innovative løsninger. Dette, sammen med vårt store volum, har resultert i at vi kan tilby høy kvalitet og gode priser. Vi har i tillegg fokus på å holde et høyt servicenivå, og tilbyr effektiv håndtering og rask levering over hele landet.

Startbank
Garda Anleggsikring er registrert StartBank bedrift. StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjekt kalt “Seriøsitet i byggenæringen” som ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens landsforening (BNL), norske myndigheter og Achilles.

Se vårt StartBank bevis

Gaselle-bedrift
Vi har fått utmerkelsen Gaselle-bedrift både i 2016 og 2017. Noen av kriteriene for å få utmerkelsen er minst doblet omsetning over fire år, positivt samlet driftsresultat og unngått negativ vekst. Vi er takknemlig overfor våre kunder, og fortsetter å jobbe videre med å levere gode løsninger og et bredt produktspekter til konkurransedyktige priser.

Historikk
I år 2000 bestemte 7 av de mest fremtredende selskapene i Norge på gjerder og områdesikkerhet seg for å slå seg sammen under felles paraply.

Fra å være selvstendige og gode fagspesialister, kunne de nå trekke felles erfaringer og styrke sine felles innkjøp. De ble valgt som Norges representant for Betafence, verdensledende på gjerder, porter og sikkerhetsløsninger. Gruppen standardiserte en del teknologiske løsninger og utviklet en felles serviceplattform.

På skuddårsdagen 2012, etablerte de OSN Anleggsikring AS, og i desember 2016 tok medlemmene et skritt videre, og etablerte Garda Sikring AS. I dette selskapet inngår Systemsikring AS, Lauritsen Gjerdefabrikk AS, Røa Gjerdefabrikk AS, Garda Anleggsikring AS (tidl. OSN Anleggsikring AS), Solheim Gjerdenett AS, Eiker Gjerdesenter AS og Håland & Karlson AS. Selskapene videreføres i sine lokale markeder under dagens selskapsnavn. Dagens eiere inviterte Longship, et norsk aktivt eierfond, inn som partner for å utvikle selskapet videre og for å kunne realisere de potensialene som ligger i en samlet gruppe.

Vi er nå Norges største og eneste landsdekkende leverandør innen områdesikring