Skjerming og informasjon rundt byggeplass

Her har en av våre kunden benyttet profilert PVC-duk for å både informere om byggeprosjektet samt vise sin egen og andre aktørers logo. Dette skjermer også byggeplassen og skaper et hyggeligere miljø rundt for naboer og forbipasserende. For å hindre at gjerdene velter, er det benyttet støttestag med ballastblokk.

Sikring med betongfeste

Det er stor byggeaktivitet på Lørenskog, og her ved Skårersletta har entreprenør benyttet byggegjerder på betong. Gjerdene er satt i betongfester, en enkel og effektiv løsning for trygg og solid sikring.

Duker og skilt

Våre kunder tar smittevern på alvor, og her har vi levert både duk og skilt med informasjon om gjeldende smitteverntiltak.

Foldeporter ved Regjeringskvartalet

Ekstra høy foldeport på hele 4 meter og lysåpning 8 meter er levert og montert ved Regjeringskvartalet. I tillegg har vi også levert 2 stk tilsvarende porter med lysåpning 7 meter og med samme høyde på 4 meter.  

Byggegjerder med ballastblokker

Byggegjerder med ballastblokker

Vi har levert støttestag og ballastblokker til Ramudden i Ålesund. Effektiv sikring for å hindre at byggegjerder velter.

Sikring av rasområde

Vi har via Nordby Maskin levert sikringsutstyr rundt rasområdet på Gjerdrum. På grunn av alvorlighetsgraden og krav til ekstra sikring, er det benyttet piggtråd i 3 rader over gjerdene.

Vektblokker i Drammen sentrum

Byggegjerder i vektblokker er smart langs vei og fortau, da de står stødig, ingen byggegjerdeføtter som stikker ut og de bygger kun 38 cm i bredden.

Utstilling for Oslo bys arkitekturpris 2020

Våre PVC-duker kan ha mange bruksområder. Her har vi levert hvite duker i forbindelse med utstillingen som vises på Fridtjof Nansens plass i Oslo.

Sikring av branntomt

Byggegjerder rundt branntomt holder uvedkommende unna området. Her er det i tillegg benyttet vår standard varslingsduk i PVC.

Service hos kunde

Garda Anleggsikring sine serviceteknikere er alltid klare for både små og store oppdrag ute hos våre kunder!

Klatresikre gjerder

Bruk av klatresikre gjerder gir ekstra sikkerhet når det bygges i villastrøk, og man ikke ønsker barn og uvedkommende inn på byggetomta.

Rød containergrind

Her klargjøres rotasjonsgrind i container. Snart klar til å leveres kunde i den rødfargen som passet deres firmaprofil best. Vi kan levere våre containergrinder i ulike farger, ta kontakt for mer informasjon.

Foldeport og rotasjonsgrind med portal

I samarbeid med Infotech, har vi levert foldeporter og rotasjonsgrinder med HMS-kortleser til byggeplass i Bergen. Her har kunde benyttet grønt tennisnett på portbladene for å skjerme for innsyn. Med en tilpasset portalduk, får kunden fram den varslingen og kontaktinformasjonen de ønsker. Bruk av portal gir et tydelig og informativt inngangsparti til byggeplassen.

Dekkduker 

Her er det benyttet vår PVC-duk både for synlig varsling på byggegjerder, samt på kjøreport Smart. Dukene leveres med det de varslingssymbolene og logo som man ønsker.

Sikring av trafo

Bratt og ulendt terreng kan by på utfordringer når områder skal sikres. Her er en trafo på vestlandet midlertidig plassert vekk fra byggeområdet slik at det kan bygges uten å komme i konflikt med spenningsførende. Byggegjerder er benyttet for å hindre tilfeldige forbipasserende å komme inn der trafoen står med spenning på.

Dekorduk med murmotiv

Her har en kunde av oss i Oslo sentrum montert opp dekorduk både på gjerdene og foldeporten. Dette skjermer godt for innsyn og skaper et hyggeligere miljø rundt byggeplassen. Duken er lagervare hos oss, og leveres med 20 m på rullen.

Ny skole, flerbrukshall og svømmehall i Hakadal

Vi har levert skyvegrind, byggegjerder og sperregjerder til Backe Oppland sitt prosjekt i Hakadal med et bruttoareal på 13.000 kvm.

Smartpanel på Hamar

Vår bestselger F2 Smartpanel benyttet ved arbeid på Hamar. Føtter med gule ender gir god synlighet for syklister på fortauet langs gjerdelinjen.

PVC-duk i Holmenkollen

Verdenscup i skiskyting i Holmenkollen er gjennomført med PVC-duk fra Garda Anleggsikring bak blinkene på standplass. Normalt benyttes duker til skjerming og profilering rundt byggeplass, men bruksområdene kan være mange!

Skyvegrind og byggegjerder med piggtråd

Vi har montert skyvegrind hos kunde, for sikring rundt lagerområde på Gjerdrum. Bruk av piggtråd og løftesikring var påkrevd fra forsikringsselskapet. I tillegg skal området kameraovervåkes med oppkobling mot døgnbemannet alarmstasjon.

Byggegjerder på Kløfta

I forbindelse med bygging av nytt hotell på Kløfta, ble det montert opp ca 700 m F2 Smartpanel byggegjerder rundt tomta.

Riving i Gol sentrum

I Gol sentrum ble det benyttet Smartpanel-gjerder for å sikre tomt under riving.

Foldeport i Oslo sentrum

Historisk Museum i Oslo renoveres, og her valgte en av våre kunder Foldeport Lux. Denne porten var best egnet, både på grunn av den høye kvaliteten og at den krevde liten plass.

Byggegjerder på jerseyblokker

Vi tilpasset vårt betongfeste for å løse kundens utfordring med at blokkene hadde ulik størrelse/tykkelse. Resultatet ble en praktisk løsning for innfesting av byggegjerdene, og med duk på ble det en informativ og solid gjerdelinje ved Ulven i Oslo.

Områdesikring i Oslo sentrum


Varden Entreprenør jobber med rehabilitering i Tollbugata. Tollbodene, ligger sentralt i Oslo og skal totalrehabiliteres. Her er det benyttet byggegjerder i vektblokk, skyvegrind og rotasjonsport med portal inkl. profilering og HMS-informasjon.

Kantsikring på byggeprosjekt i Asker 


Skaaret Landskap bygger på Blakstad i Asker, og vi leverer ca 800 m kantsikringspanel med kombistolpe. Kunde er veldig fornøyd med kvaliteten på utstyret og den enkle klikklåsen til panelene.

Byggearbeid på Årvoll


Byggeprosjekt på Årvoll. Leveranse av byggegjerder, skyvegrind og rotasjonsgrind. Portal er benyttet for synlig inngangsparti til byggeplass.

Vektblokker med tennisnett


God sikring i Kongengsgate i Oslo, med vektblokker og tennisnett. F3 Smartpanel med ekstra stag er benyttet.

Skyvegrinder – ekstra kjøreåpning


Til prosjekt på Bekkelagskaia ble det levert 2 skyvegrinder som går mot hverandre for lysåpning på opptil 10 meter.

Dekkduk på skyvegrind


Håndverkskompaniet benytter PVC duk på skyveport for å unngå parkering for porten under arbeidet på Skedsmo senter.

Norgescup på Åsen, Nannestad


Åsen IL arrangerte Norgescup 25.-26. februar. Her ble det benyttet både Sperregjerde Smart og lave byggegjerder F1 Lux .

Totalrenovering av Royal Christiania i Oslo


Et omfattende renoverings- og utbyggingsarbeid er i gang midt i Oslo sentrum, der Norges største hotell skal stå klart i 2018. Vi har levert rotasjonsgrind og motorisert anleggsport med adgangskontroll samt 300 meter tette byggegjerder.

Spuntsikring på Kløfta 

spuntsikring_osnanleggsikring
Vi har levert komplett løsning for sikring av spuntvegger til Park & Anlegg sitt prosjekt på Kløfta.

Byggeplass på Gjøvik, Studenten

skyvegrind_rotasjonsgrind
Skyvegrind og rotasjonsgrind er akkurat kommet på plass ved Syljuåsen sitt byggeprosjekt på Gjøvik.

Anleggsport og rotasjonsgrind på Strømmen

anleggsport_rotasjonsgrind
Det bygges på Bankplassen i Strømmen sentrum, og her har vi bl.a. levert både anleggsport på betongfundament, rotasjonsgrind og byggegjerder.

Sikring av byggeplass i Ås
osnanleggsikring_portal osnanleggsikring_skyvegrind
På byggeplass i Ås benyttes det motorisert skyvegrind og rotasjonsgrind med portal. Portalen er profilert med kundens logo, og gir et synlig inngangsparti til området.

Ny bro i Sogndal
sogndal
Man er nå i full gang med å bygge ny bro i Sogndal. Her er våre gjerder benyttet for å sikre området, F3 Smartpanel med klatresikre masker.

Hurtig sikring av branntomt
branntomt4_abildso branntomt5_abildso
Det var behov for rask sikring rundt branntomt ved Abildsø i Oslo. Vi leverte pall med byggegjerder i løpet av kort tid og benyttet vår transporthenger for utkjøring. På hengeren kan gjerder monteres på et eget integrert system, eller som her, benytte flatt plan for transport av pall. Praktisk henger for bedrifter med behov for rask sikring ved skader/uhell.

Tromsøbadet
tromsobadet
Bygg Entreprenør for Tromsøbadet er Bjørn Bygg, og hit har vi levert gjerder rundt hele anlegget, samt skyvegrind, anleggsport og container-rotasjonsport.

Gravearbeid i Tromsø sentrum
sperregjerder_kvitebjornvarme_2
Det legges fjernvarmerør i store deler av Tromsø sentrum.  Arbeidet blir utført av Kvitebjørn Varme, og vi har levert store mengder sperregjerder til dette prosjektet. Bildet er fra Storgata i Tromsø.

Studentboliger i Tromsø
rotasjonsgrind_econor3  skyvegrind2_econor1
EcoNor bygger Tromsø studentboliger. Her har vi levert byggegjerder, skyvegrind og rotasjonsgrind.

Skyvegrind som permanent grind
skyvegrind_workinn2 skyvegrind2_workinn2
Workinn er Tromsøs eldste maskinentreprenør, og her har vi levert skyvegrind som har blitt plassstøpt på deres tomt for bruk som permanent grind. Grinda er utstyrt med GSM og tidsur.

Sikring av byggeplass på Hellerudsletta
SteinarLevernes
Entreprenør Steinar Levernes AS bygger Moxy Hotell på Hellerudsletta. Her har vi levert byggegjerder, rotasjonsgrind og skyvegrind. Kunde valgte både GSM og håndsendere for styring av skyvegrind. På gjerdene er det montert grønne tennisnett for å skjerme byggeplassen.

Dekorduk ved Stortinget
Dekkduk mur
Entreprenør ved Stortinget har benyttet dekorduk med murmotiv på gjerdet for å skape en finere fasade ut mot gaten.

Vektblokker ved Uranienborg skole
AskerEntreprenør_Uranienborg_vektblokker_2

AskerEntreprenør_Uranienborg_vektblokker_5
I forbindelse med rehabilitering og bygging benyttes det vektblokker som fundament til byggegjerdene ved Uranienborg skole i Oslo. Dette gir trygg sikring i et miljø der barn og unge leker. I tillegg ble det levert både skyvegrind og rotasjonsgrind til prosjektet. Grønt tennisnett er montert på gjerdene for å skjerme byggeplassen.

Sperregjerder til Sommarlandsprinten i Bø
Sommarlandsprinten
Rulleskirenn i Bø. Sperregjerde Smart er et letthåndterlig gjerde som er praktisk å bruke ved slike arrangement.

Sperregjerder ved gangsti
Betonmast_Bjørnveien skole
Betonmast har ved Bjørnveien skole benyttet sperregjerder Smart for markering av gangsti.

Byggegjerder på Lørenskog
Smartpanel
Stor byggeaktivitet på Lørenskog. Her er det benyttet Smartpanel-byggegjerder med avrundet topp og hjørneplater/forsterket sveis nede.

Anleggsport v/Lørenskog VGS
Anleggsport
Kraftig og solid port med portstolper på betongelement. Sidefeltene kan festes til byggegjerder. Kjøreåpning ca. 5 m, men kan gjøres bredere ved hjelp av ekstrafelt til portbladene.

Kjoreport_dekkduk
Kjøreport Smart som settes ned i byggegjerdeføtter. Med hjul, håndtak og låsepinne for hengelås. J I Bygg valgte å benytte dekkduker tilpasset porten. Dukene leveres med logo og de farger/symboler man ønsker.

Skiskytter VM i Holmenkollen
 
Gjennom Isachsen sto vi for leveransen av mer enn 500 m byggegjerder samt vektblokker for stabil sikring langs vei. Vektblokkene fylles med vann som gir stor tyngde og gjør det mulig med duk på gjerdene uten bruk av støttestag. Praktisk løsning ved bruk langs vei. Kunde ønsket vektblokker i blått, som passet best til deres logo.

X Games i Tøyenparken
XGames_2 XGames
Mange meter byggegjerder og sperregjerder gikk med for å sikre forsvarlig under X Games. Vi leverte bl.a. F3 Lux byggegjerder direkte fra fabrikk til O.B. Wiik i Tøyenparken. Solide gjerder som som tåler litt ekstra, og er derfor godt egnet for utleie.

Manglerud Skole, Oslo
Portal_2
Varden Entreprenør har sikret arbeidet ved Manglerud skole med klatresikre byggegjerder og rotasjonsgrind. For å tydelig vise inngangen til byggeplass ble det også levert portal med HMS-merking.

Hoffsveien, Oslo
Dekkduk_hekk_2 Dekkduk_hekk_3
Dekkduk med vårt standardmotiv hekk, benyttet på byggegjerder i Hoffsveien. Gir god skjerming, og gjerdene glir inn i miljøet på en fin måte.

Her er noen av våre kunder:

Bakke_as

Bohmer

Contexo

HENT

Handverkskompaniet

IEC-construction_svart:gronn

Lindal

NorskSaneringsService

Reinertsen

SKANSKA_MAC_PANTONE [Konvert]

StoreggaEntreprenor

Øynebråten

Rull til toppen