2019 startet Garda sitt Sikkerhetssenter. Et senter på Hagan der kunnskap, produkter og løsninger for områdesikring er samlet. Et naturlig sted å kontakte og dra til for ulike bransjer der sikkerhet er viktig. Utviklingen av senteret siden mai 2019 har vært stor. Først med å etablere seg var Garda Anleggsikring, som på grunn av sterk vekst hadde behov for mer plass og i tillegg samle kontor og lager på samme sted. Samtidig med Anleggsikring flyttet også Safety Respect til Stamveien 8. Safety Respect er spesialist innen fallsikring til byggebransjen. I tillegg til sikringsprodukter, tilbyr de tjenester som montasje, sikkerhetskontroll av fallsikring og kurs for arbeid i høyden.

Garda-gruppen
Garda Anleggsikring er Garda-gruppens spesialist på flyttbar sikring til bygge- og anleggsbransjen. Garda Sikring tilbyr også faste gjerde- og portløsninger, som er en viktig del av gruppens sortiment. Dette tilbys bl.a. gjennom Nor-Netting og Røa Gjerdefabrikk, som du også finner i Stamveien. Nor-Netting ble etablert i 1992 og leverer gjerdemateriell, porter m.m. til montasjefirma, private og industri over hele landet. Det er derfor en erfaren gjeng du treffer hvis du skal hente eller se nærmere på gjerdemateriell. Med eget sveiseverksted i Stamveien legges det vekt på håndtverksmessig utførelse av bl.a. ulike portløsninger. Røa Gjerdefabrikk etablerte seg i 1985 og er en av Østlandets største aktører innen områdesikring. De tilbyr det som trengs for å sette opp gjerder, rekkverk, porter, høysikkerhetsløsninger m.m. Røa leverer produkter som du kan sette opp på egenhånd, eller så kan de levere og montere en ferdig løsning for deg. Sortimentet dekker løsninger til både private og bedrifter.

Delelager
Sikkerhetssenteret ligger sentralt plassert på Østlandet, og er utgangspunktet til vår serviceavdeling ved utrykning av ulike typer serviceoppdrag. Her har vi også etablert et stort delelager slik at vi raskt kan utføre service og reparasjon av våre porter og grinder. Dette er et fokusområde for oss, slik at du som kunde skal opprettholde sikkerheten og unngå unødvendig nedetid.

Samarbeidspartnere

Gode samarbeidspartnere er en viktig del av vårt Sikkerhetssenter. Sammen tilbyr vi innovative og komplette løsninger for sikring til våre kunder. Garda er partner og valgt som landsdekkende servicesenter for både Infobric og Infotech. Vi tar oss av alt av installasjoner, service og skreddersøm av deres utstyr i Norge. Vi leverer deres HMS-kortlesere ferdig påmontert våre grinder og porter, samt tar oss av service/reparasjoner både for våre kunder og andre som benytter løsninger fra Infobric/Infotech. Med mye kunnskap og erfaring på ulike system for adgangskontroll, gir dette våre kunder trygghet om at de får en løsning som dekker deres behov på en best mulig måte og at de alltid har service og teknisk support tilgjengelig ved behov.

Stanley Security er verdens største leverandør av elektronisk sikkerhet. Gjennom Gardas partneravtale med Stanley tilbyr vi kameraløsning for bygge- og anleggsplass, og i denne pakken inngår overvåkning fra Stanleys alarmsentral 24/7. I tillegg tilbys deres elektroniske adgangskontroll via Garda-gruppens faste installasjonsløsninger. En komplett sikkerhetspakke både for midlertidig og fast områdesikring.

I vår helhetlige tyverisikringspakke inngår DNA-merking av verktøy og utstyr. Her er vi valgt som samarbeidspartner for Vindico Security, og tilbyr deres SelectaDNA til bygg og anlegg i Norge. Løsningen reduserer effektivt risikoen for tyveri og gjør at politiet kan søke opp den unike DNA-koden i et internasjonalt eiendelsregister og tilbakeføre tyvegods til rettmessig eier. 

Riktig og god kompetanse er både viktig og påkrevd i mange arbeidssituasjoner. Som en del av vårt helhetstilbud innen HMS, samarbeider vi derfor med SafetyAcademy, som jevnlig gjennomfører kurs i Varme arbeider og HMS 40-timers kurs i våre lokaler. I tillegg formidler vi deres komplette kursplan via vår nettside for mer informasjon og påmelding også andre steder i landet. Vi har moderne og nyoppussede fasiliteter som egner seg godt til kursaktivitet. Vi arrangerer også demodager og seminar i samarbeid med våre partnere, for å oppdatere våre kunder om aktuelle nyheter og hva som rører seg i markedet.

Rull til toppen