Vi har løsningene som tilfredsstiller krav til sikring av skoler i drift. Bl.a. Undervisningsbygg Oslo og Trøndelag fylkeskommune krever bruk av vektblokker og klatresikre gjerder. Dette gir trygge forhold når det foregår bygge- og anleggsarbeid i områder tilknyttet skole, barnehager og andre steder barn og ungdom oppholder seg.

Med en slik løsning for å sikre byggeplassen ved skole i drift, unngår man at barn klatrer inn på området og at baller/leker triller under gjerdet. I motsetning til vanlige byggegjerdeføtter, stikker ikke vektblokker ut fra gjerdelinjen og utgjør derfor ingen snublefare. De gir også stor trygghet i forhold til at gjerdelinjen ikke velter og skaper fri passasje inn for uvedkommende. I tillegg til vektblokker kreves det bruk av klatresikre gjerder. Disse har smalere masker som gjør det vanskelig å klatre over, og med avrundet topp uten skarpe kanter som gjør det veldig godt egnet i områder hvor barn ferdes . De har også ekstra stag i midten som stiver opp og forsterker gjerdet.

Hvis det er fare for steinsprut o.l. ut fra byggeplassen så kan enkelt settes opp dekkduk for å hindre dette. Her er ulike typer tilgjengelig, både lagerførte og spesialproduksjon med trykk av logo, bilder, informasjon etc. Vektblokker har en tyngde på 320 kg pr. gjerdeelement, og med en slik tyngde er det enkelt å ta i bruk duker for skjerming/profilering uten at man trenger ytterligere vindsikring. Duker skaper både trygghet og et hyggeligere miljø rundt byggeplassen.

Sikkerhetsklammer benyttes mellom gjerdene, og gir en ekstra sikkerhet sammenlignet med vanlige festeklammer. Her må man benytte spesialverktøy for å kunne åpne klammerne.

I likhet med andre byggeprosjekter, er det selvfølgelig viktig å tenke på sikker tilgang inn og ut på området også ved arbeid rundt skole og barnehager. Vi har komplette løsninger for alle typer behov av automatiske og manuelle porter. Alle våre porter kan leveres med ferdig påmonterte adgangskontrollsystemer fra Infobric og Infotech. Vi tilbyr også serviceavtaler på våre motoriserte produkter, samt utfører alle reparasjoner og garanti for Infobric sine produkter i Norge.

Her er et lite utvalg:

Rull til toppen